Magneții de frigider

Elena 1 Elena 2 Elena 3    panou magneti  

 Magneții de frigider

Mai nou apăruți pe frigidere, ca ornamente sau amintiri, magneții personalizați reprezintă o alternativă la mărturiile tradiționale. Noi vă oferim posibilitatea ca evenimentul vostru să nu fie uitat de invitați. O fotografie sau un alt obiect va fi probabil repede ascuns într-un sertar. Magnetul de frigider va rămâne vreme îndelungată la vedere pentru invitați, dar și pentru cei ce le vor călca pragul.

Cum ?

La sosirea invitaților vom realiza fotografii cu fiecare cuplu sau invitat alături de dumneavoastră. În câteva ore magneții cu fotografia invitatului vor fi gata.

Cât costă ?

Prețul este de 1,5 euro/buc în format A8 (75×50 mm), 2 euro/buc în format A7 (100×75 mm) și 2,5 euro/buc în format lat (200×50 mm).

Ce implică ?

La sosirea invitaților veți face oricum fotografii cu fiecare familie sau invitat. Aceste fotografii vor preluate și editate, iar apoi imprimate pe magneții de frigider. Dacă alegeți pachetul foto-video sau doar foto din oferta noastră, atunci lucrurile sunt ca și rezolvate. Dacă însă optați pentru fotograf separat, atunci vă recomandăm ca fotografiile pentru magneți să fie realizate de fotograful nostru. Acest lucru implică un cost suplimentar de 150 de euro.

                 

 0723.656.811 / 031.424.14.54
  office@sfilm.ro